Liefste
Liefste
Ik bleef maar roepen
Liefste waar ga je heen?
Je laat mij toch niet alleen!
Liefste kom toch hier
Liefste wat heb ik gedaan?
Liefste hoor jij mij wel?
En toen kwam het moment dat ik mij bewust werd waar ik was
Ik stond in het gras
En jij aan de andere kant van het water
Snel keek ik rond geen brug, geen weg en geen boot
Ik begon te snikken en de kat naast mij te knikken
Ik was verbaast jij leek zo gehaast
Opnieuw deed ik een poging
Liefste
Liefste
Ik ben hier!
Ik weet niet wat er is gebeurd of hoe ik hier ben gekomen en wat zijn dat voor gekken bomen?
Terwijl ik het zei keek ik op en zag toen nog iets anders een wolk met een gouden rand en een zonnekant
Ik keek nog is om mij heen en zag struiken vol met lekkers
Ik wou het plukken maar toen viel het allemaal in stukken en vergrauwden
Geschrokken keek ik naar wat er lag
Maar voor ik iets kon doen sloeg de kat zijn slag
Het renden weg door de heg
Ik wilde er achteraan maar het was al te laat de heg was vergaan
Ik begon mij af te vragen waar ik was beland want er waren vreemde dingen aan de hand
Ik deed mijn best het te bedenken maar er was niks dat mij herinneren kon schenken
Ik raakte in paniek en terwijl dit gebeurden
Wolken scheurden en water viel met bakken uit de lucht en ik slaakte vermoeid een zucht
Weer ging het mis het water stond al hoog en ik moest gaan zwemmen of mij ergens aan vast klemmen om niet te verdrinken
Maar nee ik besloot een duik in het diepe te nemen
Dat was het beste wat ik tot nu had gedaan want ik begon weer van voor af aan
Weer stond ik in het gras
En deze keer was het slecht een kleine plas
Ik stapte er overheen en stond toen bij jou zijde waarnaar wij beide verblijden
Ik schonk jou een glimlach en zei de meest lieve woorden ik wist zeker nu zou jij mij horen
Ik zei dat ik spijt had van wat ik had gedaan
Toen keek jij mij even kwaad aan en gaf mij een klap
En voor ik het wist was je weer verdwenen
Alles om mij heen werd zwart en ik had het echt gehad
Hier zat ik in het donker helemaal alleen of dat dacht ik tenminste maar wat bleek monsters hadden mij gevonden en zij likken geen wonden
Ze maakte mij bang en deden mij zeer het was afschuwelijk ik zweer
Toen werd ik wakker en schreeuwde uit
Het was maar een droom!