de vrouw laat bloemen vallen
en mij alleen achter
met mijn borstholte nooit vrij
- borrelende blaasjes waterstof
in wisselende temperaturen -
draagt zij haar inkopen naar huis
decoreert melkschuim met cacao
sjablonen van mijn longen
open haar venstervleugels
en de lucht van spa bruis
druppelt op haar parket
- zij heeft een heel propere woning
en ik ben deel van haar melkschuim
haar inkoopbriefjes in voormiddagen
waar vers gestreken was
op haar vloer verdampt