Meisje
je ligt daar maar
vredig en zacht
ik ben bij je
en houd de wacht
Zacht in je wieg
lig je te slapen
wanneer ik aan het strijken ben
doe je je oogjes open
en begint te gapen
Lekker eten
daarna in bad
en dan weer in je wieg
dat je voorlopig nog niets anders doet
hadden we wel verwacht
Meisje
toen je in mijn buik zat
waren het jij en ik alleen
nu is papa erbij
maar helemaal ontevreden
zijn wij niet
groei maar langzaam
ik zal steeds bij je zijn
want mama waakt over je
neemt je verdriet weg
je zorgen en je pijn
​(mijn gedichten zijn niet waargebeurd, of op mijn leven gericht)