Feest van de natuur
vorig jaar, wat nat en guur
dit jaar 2017 een fluitconcert
door Donata met Kunekune varkens
Bas en Amber, van Nieuw Zeeland
In de cirkel Tai Chi
beschilderde geluksstenen
zang, muziek en poëzie
op een zaterdag 20 mei
in het Zuiderpark