IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
IK MOET SLAAN
elke irritatie komt terug
elk gevoel komt naar boven
elke traan wilt eruit komen
niks kan worden terug geschoven
verdomme kan het niet ophouden
schiet op, hang die bokszak op
slaan en slaan en slaan
niks houd me tegen
niemand zegt stop
hou je bek je weet beter
niks laten weten
ga dit niet vergeten
de adrenaline giert door m'n lijf
ben door kwaad bezeten
ze laten me allemaal gaan
ik gil zo hard, m'n keel doet pijn
maar niemand kan me verstaan
is het niet van m'n gezicht af te lezen?
dat ik onophoudelijk wil slaan
wil gillen, brullen en schreeuwen
dat ik wil dat de wereld even ophoud met bestaan.
ik leg het je uit
met de woorden die ik heb
maar je snapt het niet
nee niemand kan het snappen
en degene die het snappen willen wegblijven
en degene die het willen snappen moeten wegblijven
iedereen weg weg weg
niemand die me in mn ogen durft aan te kijken
niemand die snapt dat als ik breek, ik afstand neem
niemand die kijkt als ik open lig
niemand die bij me wil zijn als mijn pijn verscheen
ja toe maar,
loop weg
iedereen weg weg weg
doeg
je negeert me
je breekt me
je steekt me
en je maakt me
hoe ik nu ben
ga maar allemaal weg
ik heb jullie niet nodig
want ik weet dat júllie míj niet nodig hebben
zij is beter
zij is mooier
zij is aardiger
ik zal langzaam gaan
jullie zullen het toch niet merken
snap je nu waarom ik jaloers ben?
I know how easily replaceable I am