uw hoofd rust op mijn schouders
wanneer ik je direct geloof in mijn bed:
hoe warm jij bent
en hoe teder zacht
en daarna ga ik met jou wandelen
doorheen alle straten
mensen draaien zich naar je om
zeggen hoe mooi je bent
heel stil rust je hoofd op mijn schouder
en jouw ogen glanzen vol liefde
alsof zij nog steeds weten
hoe buigzaam lenig onze lendenen zijn
zelfs de slagersvrouw bewondert je schoonheid
en ik zie hoe jaloers zij kijkt
wanneer zij de wordt snijdt;
ja zeg ik, het mag wat meer zijn
want dat eet zij het liefst
sunset 27-05-2017