Een lange rij +
de koningin gleed van de trap
haar gevolg deed hetzelfde
zo ging dit aan het hof
de Koninginnebillen werden rood
later bauw en geel
niemand kon zijn broek verdragen
het was daar een kleurig zicht
van roze billen blauw ingekleurd
de lakeien wilden wel helpen
om de billen van de dames te smeren
zo vormden ze een lange rij
de koningin, een lakei, een dame, en lakei…
de lakeien zonder broek wreven zachtjes
de dames vonden het wrijven prachtig
de lakeien werden hitsig
de lange rij werd zienderogen korter
ela