Verlangen
Ik verlang ernaar,
Dat jij me wilt.
Me koestert,
Mijn verlangen stilt,
Me voorzichtig aanraakt,
Langzaam
…Daar
Je zachtjes kroelt,
door mijn haar,
mijn lichaam,
met je vingers bespeelt,
plagend, tergend,
af en toe wild,
dat je woordjes fluistert
in mijn oor,
dat je zegt;
“oh schat, ga door
Verstrengeld door liefde,
Door hevige lust,
De wereld bestaat niet,
Als je me kust,
Met me vrijt,
Me stevig vasthoud,
Wij samen,
’t voelt zo vertrouwd,
Ik wil dat je me zoent,
Me likt, me streelt,
In m
’n hoofd
Zie ik steeds dat beeld,
Jij en ik versmelten,
Samen één,
Helaas blijft het bij dromen,
Ik ben voortaan alleen….