Ik droom over veel dingen.
En het is best kut als het dingen zijn die ik wil,
Die ik verlang,
Die me beter zullen laten voelen.
En dan word ik wakker,
Met tranen en een pijnlijke steek.
Ik sluit mijn ogen,
Kan me het beeld
En het gevoel nog tevoorschijn halen.
Dan probeer ik de droom terug te trekken,
Maar het enige zijn gedachten die verdwalen.
Ik droomde over je armen om me heen.
Het voelde zo beschermend aan.
Alsof ik in een veilige cocon was,
Met de zachte stof van je trui tegen mn wang,
Met mijn hoofd op je borst,
Met mijn ogen gesloten je geur opsnuiven.
Niets zou dat moment kapot kunnen maken.
Alleen jammer dat het nooit is gebeurd.
Alleen jammer dat het maar een droom was.
En het doet me pijn dat het nooit meer zou zijn dan dat.