Soms mis ik het gevoel.
Van het verliezen van de pijn.
Al wel snijdend dwalen we af,
Naar wat rust en kalmte had
moeten zijn.
Van de waarheid al dan gelogen.
Inhoudsloos houden we van.
Door mensen zonder vermogen.
Vervangbaar en verbogen .
Is blijven lopen alles wat ik kan.