Het belangrijkste werk wordt gedaan door
de helden die elke dag het vuilnis ophalen.
Ga nooit met psychiaters je tijd verspillen
ze stillen je honger naar geluk met pillen.
Bedenk dat wijze clochards de rijksten zijn
ze hebben immers zoveel kostbare dromen.
Glazenwassers maken alles clean terwijl
managers scheelzien op hun rekenmachien.
En de boef zit z'n straf uit terwijl de witwassers
vlekkeloos aan witteboordencriminaliteit doen.
Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan maar
het Leven is te mooi om daarbij stil te staan.
Ja, ik zie de wereld 't liefst upside down al moet
ik daarvoor af en toe op mijn hoofd gaan staan !