Ergens probeer ik te begrijpen.
Waarom je me zo hebt genaaid.
Op zoek naar antwoorden in leugens.
Iets wat de waarheid wat verfraaid.
Steeds kom ik uit op niets.
Niets meer dan wanhopige haat.
Want als je werkelijk om me gaf.
Had dan gewoon met me gepraat.