Geef me een brief,
En ik zal hem lezen.
Geef me een probleem,
En ik zal hem breken.
Geef me blijheid,
En ik zal blijheid faken.
Geef me tranen,
En ik zal je troosten.
Geef me een mijlpaal,
En ik zal erop toosten.
Geef me je pijn,
En ik zal het weghalen.
Geef me je verdriet,
En ik zal je knuffelen.
Geef me je karakter,
En ik zal met je meebouwen.
Geef me een kleur,
Ik geef je de regenboog.
Geef me een vuur van pijn,
Ik spring voor je in de sloot.
Geef me degene die je pest,
Ik zal je beschermen.
Geef me een bloem,
Ik zal een foto maken.
Geef me zonneschijn,
Ik zal je voor het donker bewaken.
Geef me een bal van verdriet,
Ik zal hem verkleinen.
Vertel me je slechste situatie's,
En ik zal verschijnen.
Geef me liefde,
En ik zal verdwijnen...