ik bouw je een plaggenhut
op een duin; in jouw buik
leeft een krokodil
door de evolutie vergeten
hij vreet zo veel
dat hij een naam nodig heeft;
steen op steen, steen op steen
hamert ons liefste slaaplied
nagels in blauwe vensterluiken
ik hoor de zee wanneer het binnen
donker is, kan ik schilder zijn, poƫet
- de krokodil is vriendelijk
hij wordt ons huisdier als je wilt
ook al stinkt hij, hij laat zich kammen
niet bang zijn
ik beloof jou een rieten dak
en af en toe een lege fles
voor de post
sunset 11-06-2017