Voor vaders
Is dit gedicht.
Vaders die met hun voeten stevig in de vette klei staan
Maar weleens te weinig tijd hebben
Wel willen
Als ze tijd hebben
En dan
Luiers verschonen
De fles geven
Voorlezen voor het slapen gaan
Flaneren met hun dochtertje
Over de boulevard
Langs de lijn staan
in het weekend
De fietsband plakken
Hun auto uitlenen
Op de kinderen passen
Maar alleen als ze tijd hebben
Want vaders kunnen niet altijd helden
Zijn.