Elke dag denk ik aan jou,
waar je bent, wat je doet....
En dan vraag ik me telkens af,
denk jij ook aan mij?
Maar ik weet,
jij bent hier heel nuchter in,
je probeert er zo weinig mogelijk aan te denken.
Ik ook, maar het is verdomme moeilijk,
het lukt me niet, echt niet!
Bij de kleinste dingen moet ik al aan je denken.
Een liedje,
een bekende plek,
een film...
Dus stel ik me steeds weer dezelfde vraag,
waarom?
Hoelang hou ik dit vol?
We hebben beiden iemand,
en toch houden we van elkaar.
STOP ERMEE!!!!!! zeg ik dan,
maar ik kan het niet!
Ik moet er niet aan denken,
dat ik je nooit meer zal zien.
Dan nog liever elke dag aan je denken.
IK HOU VAN JE!