Sinds een dag of twee
Hebben we weer veel zenders op de TV
De KPN kwam met digitenne voor de TV
Nou het zat ons dus niet mee
Het laatste huisje voor de grens
was te ver weg voor een goede verbinding
en nee er was ok geen kabelaansluiting
Dus we konden Nederland 1, 2 en 3 zien met digitenne
en midden in de huiskamer op de tafel stond de antenne
Maar kwamen wij dan in beweging
was er steeds weer storing
En het is werkelijk waar
de monteur verdween, zijn werk was klaar
Het was niet te doen
Waren wij met het eten en de afwas klaar
zaten wij niet bewegend op de bank naast elkaar
Het probleem was
Er was een schotel maar geen sateliet-ontvanger
die was door de verkoper was het huis meegenomen
Maar gelukkig is alles weer goed gekomen
En hebben we sinds een dag of twee
Weer veel zenders op de TV