Zondag.
Rustdag voor ons
toont haar karakter.
het klokgelui klinkt weer alom
De deuren gaan
hier nog steeds open
al is het niet voor grote drom.
Hij, Die wij eren
blijft Dezelfde
Hij die het al geschapen heeft
Zijn Zoon gaf
Die van ’t kwade redde
gekruisigd, doch voor eeuwig leeft.
De aardbol draait
verkregen toeren
seizoenen flitsen ons voorbij
tot dat Hij komt om
’t al te keren
’t Nieuwe Jeruzalem komt naderbij.
Hij heeft ons
eens Zijn Geest geschonken
Die ons geleidt het leven door
daarin bepaalt
Hij onze wegen
leidt Hij ons op het juiste spoor.
th