De zee draagt het zand van de rivieren
naar het strand waar mensen samenkomen
elkaar begraven in verband met het gevaar
van te veel ultra-violette straling in de atmosfeer
Hun gezichten blijven onbedekt, het glimlachen
naar de wereld kan nu zeker en vast beginnen