We gaan ff weg
Maar zijn zo weer terug
De koffers zijn vol
De hoofden vol
We gaan de grenzen opzoeken
De dagen die voor ons liggen
En altijd zo strak zijn
liggen in duizend stukjes
Het werk is verdwenen
Dat vinden we later wel weer
We zoeken de steden
De stranden,
De zee
De zon
We laten los
En leggen vast
De broeken zijn korter
De armen bloter
De dijen losser
De benen minder wit
De buiken boller
De hoofden worden steeds leger
Dus wij gaan weer naar huis
Maar het duurt niet lang
Dan gaan we
Weer ff weg