Dit is een gedicht van lang geleden.
Ik heb een heleboel krekels gezien
één was wel vijf centimeter groot.
Hij was helemaal groen
en lurkte uit de zonnebloem
't was eng, maar ik genoot.
Ze huppelen hier maar in het rond
alle soorten krekels groot en klein.
Buiten zijn is erg gezond
ik vind het dus ook reuze fijn.
Het is vandaag ontzettend warm
bloedje heet
Volgens mij zouden we geen visite krijgen
dus ik loop schaars gekleed
in een legging tot de knie
en de helft van mijn bikini
Sammie de kater is weer buiten
de gansjes zijn nu groot genoeg.
Allen weer buiten waar de vogeltjes fluiten
De wereld is groot.
Een gezonde kater opsluiten kan haast niet.
Buiten jaagt hij op een krekel
hij kent geen verdriet.
Het is een hele kerel, maar af en toe
dan bijt hij nog
Hij weet dat het fout is
ach dan sproei ik even met mijn mond.
Later geeft hij dan weer kopjes, zo lief.
Kwaad blijven kan ik dan niet meer
mijn grote kleine body builder
uit het asiel, mijn hartedief!!