Zie in mijn ooghoek
de spiegeling van
hoe ik meer word
wat ik was.
Ik ben jouw schim
verteerd door scheurtjes,
loop verloren in
jouw gedachten.
Als in de uitdrukking:
Het bos door de bomen
niet meer zien,
ik ben blind.
Ik word meer
de spiegeling die ik
in jouw ooghoek zie,
want ik was.