hoeveel keer moet ik je nog zeggen, dat ik van je hou.
en dat ik niets van wat er gebeurde berouw.
ik zie je echt graag,
vanaf die eerst vraag.
drie hele dagen waren we niet van elkaar te schijnden.
hoe kon ik dit vermijden.
ik ken je nog niet zo lang, maar ik hoop je senel weder te zien.
ik weet dat ik het verdien.
af en toe zien we elkaar nog eens.
dan is alles net als onze drie dagen, het is kortom eveneens.
ik mis je.
mis jij me.
ik kan niet meer zonder jou.
en je weet dat ik van je hou.
waarom zien we elkaar niet zo veel meer.
en krijgt iedereen een afkeer.
er zijn zoveel jongens zo jaloers.
JEROENTJE DE WACHTER IK HOU VAN JOU 4 - EVER
DIKKE KUSJES JE ELLENTJE