Innerlijk.
Mijn ziel Heer smacht
naar rust en stilte
Uw aanraking , Die teer bemint
mij opheft uit
mijn daagse zorgen
ik in Uw licht mijzelf hervind.
Eens trok ik op
in grote schare
rond kinderstemmen op dit pad
Vulde Uw Huis
zich met de velen
heb hier Uw liefde opgevat.
Vergeet ons niet
nu grijze stilte
de ruimte vult, waarin Uw eer
in zang, gebed
U wil verblijden
Leg Uw Geest in ons midden neer.
Eerst dan zal
’t innerlijk berusten
in weten dat Uw glans ons voedt.
Wij al de zorgen
bij U plaatsen
Uw Geest ons in de zang begroet.
th