Je bent er al een lange tijd niet meer
en normaal kan ik er tegen
heb ik het er niet moeilijk mee
heb ik niet het gevoel dat ik je mis …
Maar ik zag nu een video
ik hoorde jou stem
opeens kwam het gemis bij mij op
besefte ik dat je er niet meer bent
Ik hield van je
ook al kwamen we niet overeen
ik had een moeilijk karakter, persoonlijkheid
maar door jou voelde ik mij niet alleen
Maar nooit hebben we tegen elkaar gezegd:
“ik houd van je”
en nu is het te laat
misschien ben je naar boven gevlogen
met de gedachte dat ik je haat …
jammer …
het doet me zoveel pijn
ik wou dat het anders had kunnen zijn
(waargebeurd)