Grachten zo lang als de Romeinse wegen
Bergen nog hoger dan de top
Niets houd mij nog tegen
Nee niets houd me meer op
Ik moet en zal nu gelukkig worden
En niemand heeft daar inspraak op
Ik werk met rap tempo omhoog
En begrijp niet waarom iedereen zo loog
Want hoe goed ik ook kijk
Ik zie niemand die zo lelijk is dat ik terug wijk
Iedereen heeft iets in zich
Al is het maar de uitstraling
Ik snap niet hoe ik hun kon geloven
Hun hebben mij voorgelogen en bedrogen
Dat zal hun ooit nog diep spijten
Want later ben ik de wereld top
En kijken die pest kopen tegen me op
Nee, dit is geen stom gebazel
Van iemand die nooit iets zal bereiken
Want door deze harde jeugd zal ik voor niets of niemand wijken