In de Schaduw
Stralen van de zon op jouw rug,
Schaduw van jouw contouren op mijn lijf,
Zand tussen onze voeten
Dat is waar ik blijf,
In mijn gedachten..
De wereld ver van ons vandaan
Weg van alles en iedereen die verder leeft,
Als een sprookje in elkaar opgaan,
In de ballon die boven alles zweeft.
In mijn gedachten..
Een onbevangen vlinder voor het moment,
Fladderend en ongecompliceerd voor even,
Dat is hoe je wil dat je me kent,
Dat kan ik je niet blijven geven,
In de realiteit.
Want de spiegels blijven mij weer vertellen,
Dat ik de realiteit moet voelen,
Maar de radeloosheid blijft mij kwellen
Want ik begrijp maar niet wat ze daarmee bedoelen..