welke kant moet ik nu weer op
nee niet alles van jullie kan er nog bij op
ik heb al zoveel, echt genoeg aan mezelf
luister eens een keer naar mij
sta niet tegenover
maar sta een keer aan mijn zij
jullie willen niet snappen wat ik doormaak
de nachtmerries waar ik van slag raak
alle ellende wat op mij afkomt
jullie weten dondersgoed waar het van komt
jullie hebben mij zoveel pijn gedaan
en nu kan ik het leven niet meer aan
ik weet niet meer hoe ik mij er doorheen moet slaan
echt alles bij elkaar zal nooit meer overgaan
ik ben zo beschadigd
ik wil niet meer leven
ik heb tot nu toe echt alles gegeven
mijn energie en kracht is op
waarom trekken jullie allemaal zo aan mij
waarom staan jullie niet voor 1 keer aan mij zij
luisteren jullie naar mij
ik kan niet zijn wie jullie willen dat ik ben
ik ben veranderd
ik heb de energie niet meer om er tegen in te gaan
ik kan jullie woorden niet meer aan
het is genoeg, alsjeblieft stop met mij te dwingen dingen te doen die ik nooit waar kan maken
alsjeblieft stop telkens over mijn grenzen te gaan
ik kan het echt niet meer aan