Bekroond met tepels in jouw hof
de borsten trots rond en groot
een buik met drie plooien als je zit
vervuld van diepe zinnelijkheid
krullend dat jouw heuvel bedekt
als je van bovenaf met likken begint
Volle rondingen van kathedrale heupen
kloeke dijen ondersteunen harde bollen
kuit met kuil die knie met voet verbindt
Zo klein en fijn zijn jouw handen waarmee
je het knotje in de nek plat strijkt
groter gegroeid dan de wereld lijkt