Als ik naast je lig,
Zou je dan naast me liggen
En al het andere even vergeten,
Zonder dat je zou weten,
Dat ik zou willen voelen waar ik ben,
Ik mezelf herken,
In jouw gedachten en gevoel,
Zonder dat ik daar iets mee bedoel,
Dat ik niet weet hoe het zal gaan,
De taal wel kan verstaan,
Niet voor één enkele nacht,
Maar dat ik niets verwacht,
En je me laat wegdwalen,
Laat genieten, laat stralen,
Opgaan in elkaar
Zonder gedachten, maar..
Zou je naast me liggen,
Als ik naast je lig..
En al het andere vergeten,
Als we dat allebei zouden weten..