Ik wil je al mijn liefde geven
Ik hou van jou en dat heeft z’n reden
Jij bent zo aardig, lief, spontaan
Bijna 7 maanden geleden was ik blij dat je me zag staan
In oktober 2001 bleef ik slapen bij een tante en oom
En ja hoor, hij kwam bijna in vervulling mijn droom
’s Avonds in bed, kreeg ik een bericht
Heel mijn leven werd ineens verlicht
Er stond in wat ik er van zou vinden als jij iets met mij wilde
Er kwam een warmte over me heen, en ik rilde
Op 9 november zagen we elkaar voor de eerste keer
Gelukkig daarna steeds meer
Maar doordeweeks moest ik me beperken
Want m`n moeder had er iets om op aan te merken
Mijn school ging doordeweeks voor vond zij
Maar ik mocht je vaker zien al was ik vrij
We hebben al heel veel meegemaakt
Ik heb iets gedaan wat jou heeft geraakt
Maar jij hebt me vergeven
Gelukkig maar anders had ik nooit meer gelukkig kunnen leven
Daardoor zijn we wel dichterbij elkaar gekomen
Jij bent gewoon de man uit mijn dromen
Nou nu je het moeilijk hebt, wil ik je graag helpen met je problemen
Ik zal er natuurlijk ook de tijd voor nemen
Ik wil er gewoon altijd voor jou zijn
Al ben je blij, verdrietig maar ook al heb je pijn
Ik wil gewoon dat jij je gelukkig voelt
Al weet ik soms niet wat je bedoelt
Maar toch wil ik altijd voor je klaar staan in alle tijden
En ik zal je en je problemen ook nooit vermijden
Dit zeg ik allemaal omdat ik zielsveel van je hou
En super veel geef om jou!