Een nadenkertje
Een man van zestig wordt weduwnaar
En hertrouwt niet.
Een man van dertig overkomt hetzelfde
en hertrouwt wel.
Is de eerste trouwer dan de tweede?
Het kan net zo goed, dat de tweede
over minder energie beschikt,
maar niet over minder liefde en trouw.
Claire Vanfleteren ©