Volwassen
Liefdevolle herinneringen, Bientje, ongerept kind
Binnenstappen, zingen, dansen, speels versieren
Waardevolle momenten, vertedering, verovering
Bientje, snoezig, aandoenlijk.
Tijd verstrijkt, enerverend, grote kentering
Aanpassen, acceptatie, volwaardig binnen patchwork
Moeiteloze ommekeer, nemen, veelvuldig geven
Participeren, blootstaan aan heftige emoties
Biene, gedreven, doortastend.
Ontplooiing, groeispurt, fashion girl
Inzicht, puberen, vooruit blikken
Overpeinzen, blokken, verdiepen in vaardigheden
Sportief, loyaal, aimabel, trouw aan verwanten
Sabine, daadkracht, bezieling.
Klokken luiden, kakofonie van klanken, leef de vrijheid
Eigen verantwoording in doen en laten, geniet
Ervaar tekortkomingen, werk met overgave
Raak in vervoering, ontdek de liefde, wees gelukkig
Sabine multiculturele wereldmeid.