Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Seranade
Op mijn vel
rode papier
schrijf ik
met de ganzeveer
Een serenade voor jou
met een gedrevenheid
en een verlangen
Vol een kleurrijk gevoel
van sensueel verlangen
van het behagen van jouw
Met mijne stem
en mijne instrument
zing ik vannacht voor je raam
Zing zo zuiver als de zon
die in je armen klonk
vol van passie
haal ik mijne toon
die bij jou de liefde te voorschijn tovert
Met hare noten
en de sleutels van het lied
voor mijne kleine hartendief
klonk zachtjes de melodie die jou
gerieft
Reacties op dit gedicht
dappere dodo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
MayadeBij
:
Dinsdag, mei 28, 2002 19:20
Neem je een kleine camcorder mee dan? (ook zèèèr fijn voor de meetings, lijkt mij)
Over dit gedicht
Auteur:
dappere dodo
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
28 mei 2002
Thema's:
[Liefde]