Wonderlijk,
Wonderlijk zo zijn de dagen,
Dagen waar we ons van alles afvragen.
Afvragen waar sommige tijden zijn gebleven,
gebleven maar ook heen zullen gaan.
Gaan de dagen van slecht naar beter,
beter in de zin van hoop en vertrouwen.
Vertrouwen in jezelf en een ander,
Een ander die jou ook een richting op stuurt,
Stuurt het mij naar vaderschap.
Vaderschap van een jongen,
De jongen waar deze kers verse pappa,
Verse pappa al jaren van droomde.
Droomde ik dat alles zo veel beter werd dan toen,
Toen ik zo ver was gezonken,
Gezonken en mezelf in zoveel was verloren.
Verloren van eigenwaarde maar nooit de hoop.
De hoop en het geloof.
Geloof in de dromen,
dromen die nu nog meer uit gaan komen.
Komen er zoveel spannende dagen ons te gemoed.
Gemoed in de vorm van liefde, steun en zorg.
Zorg voor mijn geliefde vrouw en kind,
Kind van eigen vlees en bloed.
Bloed dat zal verder stromen.
stromen naar zo veel wegen in het leven,
Het leven dat ik dankzij hoop en geloof heb verkregen.
Verkregen van een sportieve baan,
Sportieve baan als fitness instructeur,
Instructeur, coach en zo ook nog personal trainer,
Trainer van de klant maar vooral van mijn kleine vent.
Mijn kleine vent die het sporten zo via pappa en mamma kent.