Zelfverzekerd!!!
Ik heb mezelf jaren voor andere gezet,
niemand was belangrijker dan ik zelf.
misschien een beetje egoisties,
maar zonder dat had ik niet gekomen waar ik nu sta.
Ik wil niet te vaak terug kijken,
maar het zorgt wel voor een vechtende vlam.
een drang om door te gaan,
vechten voor een beter bestaan.
Langzaam maar zeker bereik ik doelen,
die ik nu niet meer alleen bereik.
Samen met een geweldige vrouw,
komt er zo een kleine vriend bij.
Vernoemen we hem, naar de drie belangrijkste mannen in ons leven.
Haar vader, god hebben zijn ziel.
Mijn opa, waarvan ik altijd zijn maatje ben geweest.
En mijn pa, omdat hij altijd er voor mij is,
ondanks dat ik echt een draak was in het verleden.
Mijn vrouw die de naam draagt van mijn lieftallige tante,
ook god hebben haar ziel.
Heb ik haar de alpe d'huez op gedragen.
Met een gebroken hiel toch nog boven.
Een hiel dat twee dagen er voor gebroken was,
Met heel veel pijn en moeite de berg op gerent.
Omdat ik haar wilde eren,
Dat zij heeft mee gegeven wat er nog altijd is.
Haar liefde, zorg en kracht.
Het leven is niet altijd makkelijk,
soms tot zelfmoord acties toe.
Maar wat geeft het,
Wat ons niet doet sterven,
maakt ons sterker!!!
En vergeet nooit.
Hoe lelijk je ook genoemd wordt,
Zo knap ben je ook.
Hoe dom je ook uitgescholden wordt,
Zo slim ben je ook.
Hoe onzeker je ook over jezelf kan zijn,
Zo zeker ben je ook.
Als ik moet kiezen tussen negatief en positief,
kom ik liever arrogant over.
Dan voel ik mij tenminste positief,
en kan niets je breken!!