Niet meer of minder
Weet iemand wie hij/zij is?
Want ik weet
dat diegene die ik ben,
alleen ben door wat jij in mij ziet.
Weet iemand waar hij/zij heen gaat in de toekomst,
Want ik weet,
dat waar ik heen ga,
niet alleen door mij bepalend is.
Weet iemand wat hij/zij zal worden?
Want ik weet,
dat wat ik zal zijn,
met de dag verandert.
Weet iemand, ook maar iemand uberhaupt wel iets?
Want ik weet,
Dat ik uit eindelijk,
helemaal niets weet.
Niet meer dan dat wat nu is,
niet meer dan dat de wereld om mij heen ziet,
Niet meer dan dat de andere met mij mee ervaren.
Niet meer, maar ook niet minder!!!