Vlammen
In het vuur
In mijn lijf
Brandt verlangen
Branden vlammen
Als ik schrijf
Als ik denk
In mijn hoofd
Ben ik bang
Zijn er gedachten
Nog niet gedoofd
Als het dooft
Is er eenzaamheid
En angst
Blijft er over
Waarheid
Wat is waarheid
Als ik luister
Of voel,
Voel ik jou
Niet een ander..