Zoals in de natuur...
Zoveel vrouwelijk schoon,
Tijden is dit ook echt een val kuil geweest.
Ben gek op mooie natuur,
En dit valt er ook zeker onder.
Soms weet je gewoon dat je ergens voor moet gaan,
ondanks alle prikkels en indrukken om je heen.
Is het juist sterk als je zegt,
ik wil alleen jou en verder geen gedonder.
Het is sterk als je voor een iemand gaat,
je niet laat afleiden door een ander.
En ja dit is niet altijd even makkelijk,'
als je maar je dromen voor ogen houdt.
Geen overwinning zonder opofferingen,
Als je iets wilt, zal er ook wat tegen over moeten staan.
En als je niet rouwt om niet opofferingen,
geraak je de gelukkigste persoon te aarde.
Je hebt de wereld om jou heen,
zelf in de hand.
En als iets jou dromen in de weg staat,
Eyhh shit, zet het maar gewoon aan de kant.
Men kant niet alles krijgen wat hij wilt,
Zo was het,
Zo is het,
En zo zal het altijd zijn.
Misschien egoisties,
Maar eerlijk...
Laat niemand jou geluk ontnemen.
Waar een wil is is een weg,
Hoe hard of pijnlijk het soms ook kan zijn,
Vecht om te overleven,
In deze over grote wereld.
Zoals in de natuur,
eten of gegeten worden!