Mijn woorden zullen
jou morgen gaan
vertellen,
wat ik bedoel
mijn woorden
zullen voelen
als een zachte
deken die over
jou heen valt,
mijn woorden zullen
verraden wat mijn
ogen bedoelen,
langzaam zal het
besef binnen stromen
hoe liefde- vol
ik over jou denk...