Bedankt!!!
dank je dat jullie er voor me zijn
als ik weer eens onderuit gehaald ben
of als ik mezelf weer even niet ken
dank je wel dat jullie me troosten
als ik verdrietig ben
dank je wel , dat jullie me steunen
dank je wel, dat ik op jullie mag leunen
dank je wel, dat jullie me uitleggen
dat niet alles aan mij ligt
dat jullie laten zien dat jullie
echt van me houden
dat jullie me altijd weer aan het lachen
krijgen
dat jullie mijn vrienden zijn!
Soms voel ik me een zeikwijf
dan gaan jullie me te lijf
en leggen mij uit dat dat niet de waarheid is
ookal is de waarheid hard, daar gaan jullie voor
jullie brengen mij weer op het goede spoor
mijn ziel is beschadigd , en dat merken jullie ook
maar jullie breken met bijtels de muur om mijn hart
door, en lijmen mijn hart.
dat is voor mij de start..
naarm ijn geluk, het geluk jullie te mogen hebben
het geluk jullie lief te hebben
het geluk met jullie te mogen lachen en huilen
het geluk bij jullie te kunnen schuilen
Jullie, zijn mijn geluk!
Heel erg BEDANKT!!!
liefs meissie