Dit soort liefde heb ik nog nooit eerder gevoeld. Zo intens en zo puur. Elke vezel van mn lichaam is in extase.
Als ik denk aan jou, lijkt de tijd stil te staan, vergeet ik alles om mij heen.
Jij bent die geen, die mij betoverd.
Het gevoel wat wij bij elkaar los maken, is onbeschrijflijk. Dat is niet te verwoorden.
Ik zal wachten op de dag, de dag dat ik je de mijne noemen mag.