Bang..
Bang te verliezen
Verliezen wat mij zo dierbaar is
Mijn vrienden, kwil ze niet kwijt
Kweet hoe het is ze te verliezen tot mijn spijt..
Bang dat iemand ze van me afneemt
Bang, de angst stroomt door mijn lichaam
Kheb er wel denken aan
Kan ik iedereen zomaar vertrouwen
Kan ik wel op ze bouwen
Kan ik ze vertrouwen dat hun mij niet
Afnemen wat mij het dierbaarst is
Ik wil dat neit dat gemis
Bang zo bang als een klein kind
Ben ik niet te min
Te min voor de mensen die ik lief heb
Vertrouw ik ze wel genoeg
En kan ik ze alles wel toe vertrouwen
Bang te verliezen
Verliezen dat mij zo dierbaar is