Inner ik..
Gevoelens,
als nooit te voren.
Gedachtens,
al bij jou geboorten.
Liefde,
als voor geen ander.
Veranderingen,
en jij nu al een kanjer.
Wie zegt dat men zijn sterren niet kan veranderen,
Die gelooft gewoon niet in zichzelf.
Hoe lang de weg ook is,
hoe zwaar het ook zal zijn.
Wie niet kan dromen,
zal een leven leiden,
naar een levenloos bestaan.
Wie niet kan dromen,
zal zichzelf niet voorledig geven,
voor zijn doelen in het heden.
Soms zie je het licht even niet meer,
soms doe je dan jou ogen dicht,
vervolgens open je ze weer,
en kijkt dan naar het licht.
Maar zijn je ogen dan wel echt open,
Zijn je ogen open voor al dat moois,
Zijn je ogen open voor al dat kan zijn,
Want geloof jezelf,
Dromen met je ogen open,
maakt het leven zo ontzettend fijn.
Geef jezelf over aan de dag,
Ga er tegen aan met een lach.
Maar vergeet niet je ogen optijd weer te sluiten voor de nacht.
Wees niet bang in het duister,
het is jou inner ik, die op jou wacht.