Iemand in de toekomst...
Ik spreek over dromen,
Die door geloof uitkomen.
Toch zijn er dromen die anders zijn gelopen,
De pijn is met de tijd weg genomen.
Dromen hoeven niet perse zo te gaan als ik hoopte.
Toch denken we allemaal nog wel eens terug.
Dankbaar voor wat We nu bereikt hebben.
Maar hoe zou het ook geweest kunnen zijn.
Ik geloof dat alles gebeurd met een reed,
Jou leven op het moment hoeft niet veel te betekenen.
Maar zonder jou bestaan,
Kan jou achter, achter, achterkleinkinderen.
Nooit geboren worden,
Dat misschien wel de uitvinder van een nieuw vaccinatie.
Of een of andere oorlogsheld.
Iedereen heeft een doel in het leven,
Dus hoe moeilijk het ook kan zijn,
Vergeet dan niet.
Iemand in de toekomst heeft jou nodig!!!!