Nu je weg bent..
Dwalen mijn gedachten steeds naar jou
En zou ik willen dat je hier naast me lag
Er is zoveel dat ik zeggen zou
Wat zouden we kunnen zijn
Als het makkelijker was dan het is
Zonder zware benen, hoofd en gedachten
Realiteit is dat ik je mis
Samen voelt alles zorgeloos
Op avontuur in de zon of de regen
Hand in hand, tegen elkaar aan
Zoveel te doen, te lachen, te beleven
Maar hoe het ook ontwikkelen zal
We hebben allebei nu even de tijd
En straks terug in jouw armen
Ben ik je hopelijk niet meer kwijt.