Daar is het dan eindelijk
De rust die ik al zo lang zoek
Nu kan ik mijn gedachten op orde brengen
En moet ik leren open te zijn; als een boek
Maar wat is dit zwaar
Ik blijf maar denken en denken
Misschien moet ik ook even fysiek weg
Maar naar waar?
Ik wil zo graag rust in mijn hoofd
En weten wat goed voor me is
Mijn eigen grenzen aangeven
Aan mezelf denken, dat heb ik mezelf beloofd
Hoe doe ik dit?
Hoe denk ik eerst aan mezelf en dan pas aan een ander?
Ik heb het altijd andersom gedaan
Het kan alleen goed gaan als ik verander