Ons huwelijk.
Zingend begin in de nieuwe dag.
Voel in de golflengtes door mij heen stromen.
De frequenties, amplituden het volume.
Alles klopt zoals de stromen komen.
Het nummer dat ik zal zingen,
Op een van de mooiste dagen van jou leven.
In wit en zwart de aandacht gevestigd van omstanders.
Het feestelijke gedrang om met ons die dag te vieren.
Hallelujah van Pentatonix,
Can't you feel the love tonight van Elton John.
En Butterfly kisses van Bob Carlisle.
Om jou in het zonnetje te zetten.
Zing niet graag voor anderen.
Hou het zoveel liever voor mijzelf.
Maar die dag zal ik jou verwennen.
En mij dan ook helemaal geven.
Een dans om het feest te openen.
het gezang om verder in verlangens te verdiepen.
De glazen heffen of gezamenlijk met jou.
Ons huwelijk te eren.