Kijkende naar wat
er allemaal om je
heen gebeurt,
zit jij in het gras
tussen de vogels
die net rond jou
zijn neer gestreken,
je volgt hun met
je ogen jou kopje
scheef zo laat jij
zien dat je weet
welke richting ze
weer uitgaan,
je springt en rent
ze achter na jij wilt
spelen,
zij gaan weer
verder en vliegen
weer door de lucht,
je springt er nog achteraan......