Ik ben...
Wat doen zien,
Kunnen de handen maken.
Wilskrachten,
Uren over te praten.
Met een gebroken sleutelbeen,
Een scooter overeind tillen.
Met een gebroken hiel,
De alpe d,huez rennend beklimmen.
Opgeven is dan ook geen optie,
Een gevecht voor het beter goeds.
Ik ga nooit kunnen zijn wie ik nu ben,
Zonder het verleden als sturend wiel.
Ik zou nooit kunnen zijn wie ik ben,
Zonder de leidende dromen.
Ik zou nooit mezelf zijn,
Als ik mezelf niet Had vorm gegeven.
Diegene in de spiegel, waar MJ over gezongen geeft.
Heeft dan ook een hele verandering beleeft.
Altijd geweten wie ik echt Was en ben,
En dan nu beschrijf ik mij hier op gedichtenfreaks wie ik ben.
Ik ben.....
Om door een ander in te vullen.